Wazzup wazzup!!




















BUDI PENYAYANG

Walaupon joyah2 ni laser, tp ada gak wat keje amal kalu korg nk tau. ktorg g mengecat kat Sekolah Agama Universiti Teknologi Malaysia a.k.a SAUTM. kesannya, bertambh cntik la skolah ni





ni standard...
b4 wat keje pose dulu












eceh!!!!!
badget patriotik.
konon r tu.
tp asal plak sorg tu tabik blah kiri.









eh sape plak yg berbaju pink tu?????
tula Zana!!!!
die join grup ktorg , memg boleh ngam r ngn ktorg

yang len tu nmpk penat jekkk tp pehal plak sorg ni mencapap kt tiang tuh..








                        semua nampak bersungguh-sungguh
tp ad gak sorg ni yg sempat posing kn


  sooooo cute......
sape??? adik2 @ kakak2??? hehe
xpela, kakak2 perasan pon kasi jela
bdk2 ni skee ktorg dtg skolah dorg

bile dah siap, kene la cuci semua peralatan jgn nk curi tulang plak











wahh!!! ni la hasil nyeee.
kalu lalu sebelah skolah ni sure nmpk.
walaupon xseberape tp ktorg rase sgt sronok.
yela ktorg dpt ceriakan lg skolah ni,
plus strengthen our covalent



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PERODUA ECO CHALLENGE

actually we went dis as supporters.time tu short sem. ad org invite jd supporter join je la... kt sane mkn sponsor but then sume fast food..pizza, kfc....kenyang tp kami org melayu mau nasi jugak...



pe hal plak posing tepi highway nih...



tgk mcm senang, bile try susah kot....



that was UTM EV.....
pe lah yg cameraman tu wat ek



UTM EV meluncur di atas circuit



semangat je pgg banner smbil melaung kn UTM!!




all of us took a photograph


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


X Kenal Maka X Cinta

xkenal maka xcinta, dah kenal hurmm lu pk la sendiri (plagiarism dr ayat abg nabil...;p)
at the beginning, dorang ni nak tunjuk la sket kutipan gamba saat detik2 pengenalan yg berjalan dgn bgtu lancar k.. ade yg datang dr surabaya, ade yg ley kecek klate, budak KL, yg duk kat cni2 jek, n yg kebanyakannye duk pahang lah kan(padahal 2 org jek,tp more than 1 kan? kan?kan?;p) walaupun dorang dtg dr pelbagai kategori, tp dorang sume ley MASYUKK beb!!! wat mse ni, dorang xpenah ag nak mengetatkan muke bler jumpe yg lelaen, xpenah la rse nak cmpk jek sorang dr dorang kat bwh dr tgkat 6 ni, n yg penting xpenah plak rse nak rebus idop2 tuk dak yg salu wat hal..waaaa, mcm dorang ni xde masalah la plak kan?? byk bebel lah plak, jum nengok gamba mse mude2 lu.. .


dr kiri: tqah, aten, yana, wani
dr kanan: wani, yana, aten, tqah


mse ni, xkenal ag dak 4 org tuu...




~dorang mmg suke dengar ceramah free~


yenna agak mencapub di situ k..(cantek tudung..;p)


ade gak atlet dr smm girls..:)


kalo kenal yenna, dorang xmelepak kat cni, ley g support beliau men basketball


let's goyang2...:))

1 Response to "Wazzup wazzup!!"

  1. covalent bond girls says:
    July 24, 2010 at 7:57 AM
    This comment has been removed by the author.

Post a Comment