Joyah Laser

Tertipu @ misunderstood???


Semalam (22 Januari 2011) joyah2 ade la g Tiram Indoor Water Park kt Today's Mall tu. mlm b4 nk g tu sgt lah excited. tdo xlene, mkn xkenyang. bgn pon awal je pd ari kejadian tuh. driver plak drive dgn sgt berhati-hati kerana takut terlepas Today's Mall tuh. rupenye skali dah masuk sane tak la seperti ape yg joyah2 bayangkan. sgt lah kecewe, punah harapan nk nek gelongsor yg setinggi pokok kelape. mlm b4 g tu joyah2 ade la google image tmpt yg joyah2 nk g ni. nmpk cntek, bess, menyeronokkan. entah la. sebenanye tu gmb indoor water park tempat lain. tp kalu google image "today's mall indoor water park" kua gmb yg hebat2, cntek2.tp bile sampai je sane rupenye hampeh. dah la gelap. cetek plak tu. seswai tok kanak2 je. kalau water park len kn ad tmpt cetek, ada dlm, ada khas tok kanak2. bkn xleh wat water park gitu tp bia la seswai ngn harge. adoyai, dah la harge tiket xberbaloi. bg joyah2 la harge tu mahal la dgn tempat yg sebegitu rupenye. time kat sane pon boleh kire bape rame org yg mnd. Ish2!! apela nasib badan. pengalaman. mungkin joyah2 yg tersalah google image. xtgk btol2. bg pihak indoor water park, ape kate korang turun kn sket harge tiket tu... hehehe

ni lah gmb indoor water park yg joyah2 byg kan hahahahahaha
sebenanye ni 
West Edmonton Mall,Edmonton,Alberta,Canada
tula.time google image tu xtgk gmb tu btol2,

klik 1 by 1
tgk cm tu jekk,skali imbas byk2

memg la misunderstood



ni plak Tiram Indoor Water Park..
cm ne? ok x?
dah la gelap plak tu. ish2
tp tgk la tu. joyah2 tetap gembire, tersenyum lebar


posted on 23 Jan 2011
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


1 vs 6 (pe cerrrr?????)

ate..... joyah2 kat sini nk bisik la sket pase entry kali ni, pe yg 1 vs 6 nyeeee....meh sni joyah2 sekalian nok cite. Alkisahnye bermule gini...........

Ingatkan panasssss smp ke ptg, ghopenye ujan di tengahari. emmm, joyah2 bukn le nk mengata sgt pon. tp bile ingt2 kn balek berangin juge le 1 badan, berasap juge le telinge nih. nk tau pase ape nye?? pasenyeee hok se tu dop puah haty ko sek2 ni. dio royak ore2 mlayu nih malah2 blako, dio royak gi ore2 mlayu suko wak kijo2 lah minit. abe2, akak2 sekalie dop ghere ko denga gitu...joyah raso nk gocoh yo yg hok se tuh..lah2 minit pown siak jugok kijo. tokse la nok ghoyak lebih2 pown. kito nok saim molek jah tp dio tokse pulok (JUA MAHA!!!!!!). doh puah mintak maap tp dop laye. panah btol la ati. sapa abih ngaji pown tokse nok saim. ore len plop dok pk buke2 ko joyah2 nih. xpola bia hok 6 nge hok se tu jah tahu pekaro bena.

posted on 11 Jan 2011

---------------------------------------------------------------------------------------

weekly xtvt

mggu ni, cadangnye nak g mandi kat A Famosa Resort, berjogging kat utan bandar dpn sekolah hui yee, nak g jumpe puteri gunung ledang...harapan nak g genting..tp apakan dye, kite mampu merancang, tp tuhan sjer yg menentukan... wani plak ckp nak g KL, tp ttbe xjd plak.. ade plak yg g genting, X AJAK... xpe2, dah salu mcm nii... sob3... //(ㄒoㄒ)//.

---------------------------------------------------------------------------------------

jersy VS telekung

inilah hakikinye/natijahnye/akibatnye menjadi golongan minority dalam MEKANIKAL TULEN yg selalu akan didiskriminasikan oleh pihak majority yg sgt STREOTYPE. nak juin pakai jersey sme2 pown X LEY!! dorang suwuh ktowang wat telekung plak..aiyyoo, ktowang dah ade sepasang telekung lew.. xpa2, kami x heran na, setakat jersey sekupang dua tue, kat pekan rabu tue sat g kami p beli.lg meriah...

- tp xkesah pun senanye... niat kami, xnak wujudkan jurang.. tp kalo dorang nak mcm tue, kite ok aje! ❀◕‿◕❀ .

----------------------------------------------------------------------------------------
hopefully, dipole2 interaction ni akan jadi covalent antara minority n majority suatu ari nanti. masih ade 2 taun ag.. (maximum 7taun k).. jgnlah prkre ini menjadi TEMBOK cina ngan mongolia.
baek2 aja yer!! ٩(-̮̮̃•̃)۶ .

k, salam 1 MALAYSIA!!
satuuuuuuuuu.... MALAYSIA!!
satuuuuuuuuu.... MALAYSIA!!
satuuuuuuuuu.... MALAYSIA!!

.




0 Response to "Joyah Laser"

Post a Comment